HTC Touch Pro2 review


De HTC Touch Pro heeft al een tijdje een opvolger, deze opvolger heeft de creatieve naam: HTC Touch Pro2 gekregen.

De Touch Pro2 is door zijn ietwat lompe voorkomen niet het meest tot de verbeelding sprekende toestel en zal het dan ook vooral van zijn functionaliteit moeten hebben. En met de functionaliteit zit het wel goed, een 3.6 inch touchscreen, mobiel internet via HSDPA en WiFi, uitbreidbaar geheugen door middel van MicroSD geheugenkaarten, het is allemaal aanwezig.

In vergelijking met zijn voorganger heeft de Touch Pro2 een hogere resolutie en groter beeldscherm, nieuw design (een omhoog te klappen beeldscherm) en TouchFLO is weer verder geoptimaliseerd. Concurrenten van de Touch Pro2 zijn de Nokia N97 en toch ook de good old Sony Ericsson XPERIA X1.

Wat zit er bij het toestel?

De Touch Pro2 komt in het meest armzalige doosje dat we ooit hebben gezien. Maar wees gerust; we hebben hier te maken hebben een testmodel. Dit zal dus niet het doosje zijn wat je krijgt als je hem in de winkel koopt. Verder zit het toestel samen met de accessoires in het karakteristieke HTC eierdoosje. Naast de batterij van 1500 mAh, heeft de fabrikant de volgende accessoires meegeleverd: een USB kabel, een oplader, een stereo headset, een extra stylus, een draagtasje en de gebruikshandleidingen en software CD's ontbreken ook niet. De kwaliteit van de accessoires is goed, het zit stevig in elkaar en het is strak vormgegeven. Het bijvoegen van een MicroSD geheugenkaart was misschien nog wel leuk geweest.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel