HTC Touch 3G review


De populaire HTC Touch heeft al een tijdje een opvolger, de HTC Touch 3G. De Touch 3G is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en eigenlijk een beetje ondergesneeuwd in al het touchscreen geweld van de afgelopen tijd.

En dit is onterecht want de Touch 3G is op het eerste gezicht een alleraardigst toestel.

Het toestel oogt in vergelijking met de Touch slanker en strakker, maar toch is de gelijkenis groot. Het grote verschil is, uiteraard, dat de Touch 3G UMTS en HSDPA ondersteunt. Andere verschillen zijn Windows Mobile 6.1 en een 3.2 megapixel camera. De HTC Touch 3G kan concurrentie verwachten van onder andere de Nokia 5800 XpressMusic en de Samsung i900 Omnia.

Wat zit er bij het toestel?

De HTC Touch 3G komt in een kleine doos en de telefoon zit net als de accessoires in een soort van eierdoos. Ook al is de Touch 3G een instapmodel, erg stijlvol is dit niet. En er is niet veel aandacht aan de verpakking gegeven. Naast de telefoon zit er aan accessoires een batterij (1100 mAh), stereo headset, en een USB lader, die de USB kabel gebruikt om de telefoon op te laden in de doos. Verder de gebruikelijke handleidingen en software installatie cd’s. Dat is het, geen opslagkaartje, geen extra stylus, niks. Wij vonden dit zelfs voor een instapmodel erg karig, en eigenlijk niet meer van deze tijd. Tegenwoordig is een volledig accessoires pakket meer regel dan uitzondering. Maar helaas dus niet bij de Touch 3G.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel