BlackBerry Storm2 9520 review


De eerste Storm van BlackBerry was geen groot succes en ook wij waren er niet echt over te spreken. Toch wilde BlackBerry nog geen afscheid nemen van het touchscreenmodel en waagden ze een nieuwe poging met de Storm2 9520.

Dit keer hebben ze de SurePress-technologie, die zorgt voor een klikbaar touchscreen, verbeterd en WiFi toegevoegd. Verder blijkt op het eerste gezicht alleen uit de naam dat het hier om een opvolger gaat want qua uiterlijk zijn de twee toestellen vrijwel gelijk.

De eerste tekenen wijzen er dus op dat BlackBerry er nu wel in is geslaagd om een goede combinatie van touchscreen en BlackBerry-telefoon te ontwikkelen. Daarmee is succes echter nog niet gegarandeerd want er zijn meer kapers op de kust. Te denken valt bijvoorbeeld aan de iPhone 3GS, de HTC HD2 en de Nokia N97 mini.

Wat zit er bij het toestel?

De egaal zwarte doos met zilveren opdruk waar de Storm2 9520 in wordt geleverd is rijk gevuld. Naast het toestel met 1400 mAh batterij zitten in de doos een oplader met verschillende verloopstekkers, MicroSD gebeugenkaart, USB-kabel, headset, hoesje, poetsdoekje, CD-ROM en een handleiding. Al met al een mooi pakket dat bij nadere inspectie toch wat tegenvalt. De headset is van teleurstellende kwaliteit maar kan vervangen worden omdat het toestel over een 3.5 mm aansluiting beschikt. Het hoesje is weliswaar mooi van leer maar het toestel steekt er gedeeltelijk uit.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel