BlackBerry Curve 9380 review

· 1 reactie


BlackBerry Curves komen en gaan al enige jaren in vele soorten en maten maar hebben allemaal gemeen dat ze op het middensegment van de markt gericht zijn.

Tot voor kort ontbrak in het assortiment nog wel een Curve met een touchscreen en zonder fysiek toetsenbord. Daar is met de komst van de Curve 9380 verandering in gekomen.

Waar de Curve-toestellen normaal gesproken beschouwd werden als de kleine broertjes van Bold-modellen geldt voor de Curve 9380 dat deze vanwege zijn fulltouch eigenschappen door het leven zal gaan als het kleine broertje van de Torch 9860. Daar horen onder andere een 3.2 inch scherm, 5.0 megapixel camera en BlackBerry OS 7 bij. Voor wat betreft concurrentie zijn er vooral talrijke Android-telefoons die te binnen schieten.

BlackBerry Curve 9380 in chair

Wat zit er bij het toestel?

De set accessoires die de Curve 9380 in het kleine zwarte doosje vergezelt is tamelijk standaard. Het bestaat uit een microUSB-kabel, een verloopstekker voor het stopcontact, een headset en een MicroSD kaart. Het is voldoende maar niet spectaculair. De headset kan ons niet erg bekoren en is dan ook het uitpakken haast niet waard


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel