BlackBerry Curve 8520 review

· 6 reacties


De BlackBerry Curve 8900 heeft er een klein broertje bij en hij luistert naar de naam BlackBerry Curve 8520. Qua nummering leveren we dus wat in, of dit ook het geval is wat betreft specificaties zullen we in deze review bekijken.

In ieder geval is de kenmerkende trackball ingeruild voor een touchpad.

BlackBerry-telefoons zijn nog altijd een beetje aparte gevallen. Ondanks hun weinig veranderende, zakelijke uiterlijk en het feit dat er maar weinig voor geadverteerd wordt winnen ze steeds meer aan populariteit onder een jonger publiek. BlackBerry’s beginnen steeds meer een statussymbool te worden onder jongeren en andere fabrikanten springen daarop in door vergelijkbare toestellen te maken.

Concurreren met telefoons als de Nokia E72 en de Samsung B7330 OmniaPRO is wat hoog gegrepen voor de Curve 8520, in plaats daarvan moeten we een niveau lager kijken naar bijvoorbeeld de Samsung B3210 CorbyTXT en de LG GW300.

Wat zit er bij het toestel?

Omdat het in ons geval om een testmodel gaat wordt deze niet in een normaal consumentenpakket geleverd. Ons toestel werd verder geleverd met een headset, USB-kabel, lader en een 1 GB MicroSD geheugenkaartje. De batterij heeft een capaciteit van 1150 mAh. De inhoud van ons pakket zal normaal gesproken ook vrijwel allemaal aan de consument geleverd worden bij het toestel. Daarnaast mogen we verwachten dat de consument ook een handleiding geleverd krijgt want die komt bij een BlackBerry nog weleens van pas. De headset voelt wat goedkoop aan en zal ook niet bij iedereen even prettig zitten. Gelukkig heeft het toestel een 3.5 mm audio jack aansluiting.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel