Alcatel One Touch Star 6010D review

· 1 reactie


Alcatel One Touch Star 6010D review

Alcatel kennen we vooral als fabrikant van eenvoudige en goedkope prepaid-telefoontjes. Het bedrijf, tegenwoordig officieel Alcatel One Touch, maakt sinds kort ook Android-smartphones.

De recent aangekondigde modellen doen zelfs heel aardig mee met de concurrentie, zien er bovendien mooi uit en zijn ook nog eens scherp geprijsd. Zou dit het recept voor succes zijn waar iedereen vandaag de dag naar op zoek is?

Deze Alcatel One Touch Star is daar een mooi voorbeeld van. Het apparaat ziet er stijlvol uit, is niet overdreven groot, voordelig geprijsd en is toch uitgerust met moderne specificaties. Alcatel heeft er zelfs een speciale website voor gemaakt die de mogelijkheden moet benadrukken; www.alcatelonetouchstar.com. En alhoewel je zou vermoeden dat deze telefoon uitsluitend voor de dames op de markt is gebracht, is deze telefoon vooral in deze grijze kleur feitelijk een unisex-telefoon. De grootste concurrenten voor de One Touch Star zijn de Optimus L5 II Dual van LG en de Samsung Galaxy S Duos.

Wat zit er bij het toestel?

De One Touch Star wordt geleverd in een wit langwerpig doosje. Binnenin tref je naast het toestel ook een in-ear-headset met bediening, USB-kabel en een oplader aan. Allemaal zijn ze individueel verpakt. Tot slot zit er nog een snelstartgids in met een kaartje met telefoonnummers van de servicedienst. Er valt op de inhoud van de doos niets af te dingen, alle benodigdheden zijn er en zien er goed uit. Wij testte de grijze uitvoering met ondersteuning voor twee simkaarten (typenummer 6010D). Er ook nog een witte uitvoering die aan beide kanten wit is. De wit/roze-uitvoering lijkt hier niet leverbaar. Tot slot is er ook een single SIM-uitvoering aangekondigd (de One Touch Star 6010) maar ook die lijkt hier niet verkrijgbaar.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel