Toshiba lekt twee nieuwe Portege smartphones


De nieuwe G910 en G920 doken op via de website van de FCC en zijn opvolgers van de G900. Qua vormgeving lijkt het dat de G910 en G920 de directe concurrentie aan moeten gaan met de E90 Communicator van Nokia.

Dat de foto's open en bloot zichtbaar en vrij opvraagbaar zijn bij de FCC mag een wonder heten. Laten we zeggen dat dit het kerstkadootje van Toshiba is aan ons. Normaal vraagt een telecomfabrikant geheimhouding aan tot het moment van de grote introductie, maar daar doet Toshiba schijnbaar niet moeilijk over.

Wij ook niet, want wij houden wel van een leuke scoop. De foto's tonen een toestel die qua vormgeving wel wat weg heeft van een Apple Powerbook. Althans het scharnier mechanisme. Het toestel lijkt de concurrentie aan te willen gaan met de Nokia E90 Communicator. Qua specificaties kunnen we je alvast melden dat het hier om een tri band toestel gaat met UMTS ondersteuning.

Op kantoor of thuis kan verbinding worden gelegd met het netwerk via WiFi ondersteuning. Daarnaast mag ondersteuning voor Bluetooth niet ontbreken. Het uitbreiden van het geheugen gaat via de aanwezige MicroSD geheugenkaartslot. Verschil tussen de G910 en de G920 zou zijn dat het ene toestel beschikt over een ingebouwde GPS ontvanger.

Het is nog even wachten totdat Toshiba met de volledige eigenschappen op de proppen komt van de G910 en de G920. Tot die tijd moeten we het met de foto's doen!

Toshiba komt met nieuwe Portege smartphoneToshiba komt met nieuwe Portege smartphoneToshiba komt met nieuwe Portege smartphoneToshiba komt met nieuwe Portege smartphoneToshiba komt met nieuwe Portege smartphone
Toshiba's nieuwe Portege's: G910 en G920


Praat mee over dit artikel