HTC’s multimediatelefoon de Desire 820 nu in de winkel


Wie op zoek is naar een grote multimediatelefoon kan vanaf vandaag de HTC Desire 820 ophalen in de winkel. Het nieuwe model is vanaf nu verkrijgbaar. De Desire 820 is een 5,5 inch grote Android-smartphone met flinke camera en speakers.

Als we de HTC Desire 820 zouden samenvatten dan is het een high-end telefoon met een mid-range scherm. Die laatste is namelijk weliswaar 5,5 inch groot maar beschikt over een HD-resolutie. Dat lijkt niet helemaal te stroken met de rest van de specificaties. Die zijn namelijk allemaal meer dan prima. Wat te denken van een 13 megapixel camera? Of een octa-core processor? Of de stereo luidsprekers aan de voorzijde? Zelfs de 8 megapixel selfiecamera is vandaag de dag zeer uitzonderlijk.

HTC Desire 820

Al die high-end specificaties zien we terug in de prijs. Los moet de Desire 820 toch al bijna 400 euro kosten. Dat is flink duurder dan de haast gelijkwaardige Desire 816. Die beschikt misschien niet over een octacore processor of 8 megapixel selfiecamera maar is wel dik 100 euro goedkoper.

Accessoires

HTC brengt speciaal voor de Desire 820 enkele accessoires uit waaronder een 'Dot View Cover' en 'Clear Case'. Die eerste is een beschermhoesje met geperforeerde voorkant zodat notificaties kunnen worden doorgegeven. De Clear Case bestaat uit een transparant achterkant met soft touch zijkantjes voor extra grip. De Dot View Cover kost 34,99 euro en de Clear Cover heeft een adviesprijs van 14,99 euro. De HTC Desire 820 zelf moet los rond de 399 euro kosten. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.


Prijsvergelijker HTC Desire 820

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire 820


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel