Sony Ericsson-toestel met 720p-scherm gelekt


Via de website van een organisatie die BlueTooth-apparaten keurt, bluetooth.org, is een nieuw toestel van Sony Ericsson gelekt. Het gaat om een telefoon met een de codenaam LT28at, die waarschijnlijk eerst in de Verenigde Staten uitkomt.

De gelekte smartphone heeft een scherm van 4.55 inch, met een resolutie van 1280 x 720 pixels, en heeft waarschijnlijk een dualcoreprocessor met een onbekende klokfrequentie. Verwacht wordt dat deze nieuwe smartphone op de CES, die op 10 januari in Las Vegas begint, wordt gepresenteerd. Het toestel ondersteunt LTE-netwerken, die in ons land alleen in een testopstelling gebruikt worden. Het lijkt daarom onwaarschijnlijk dat deze telefoon in de nu gelekte variant naar ons land komt.

Bluetooth
Het profiel op de site waar het toestel uitlekte

Mogelijk komt Sony Ericsson later met een LTE-loze versie voor Europa, of krijgt ons continent een compleet ander model, zoals de eerder gelekte Nozomi. De website die het toestel onbedoeld onthulde, spreekt alleen van ‘Android’ als besturingssysteem. Om welke versie van het mobiele OS van Google het gaat, wordt helaas niet vermeld.

Bron: Ameblo.jpPraat mee over dit artikel