Firmware Update Friday - Week 49 2011

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor alle verkrijgbare Windows Phone-toestellen, en nog een extra update voor de Nokia Lumia 800.

Nokia Lumia 800 - 1600.2479.7740.11451

Een update voor de Nokia Lumia 800 verhelpt een aantal problemen die met het eerste Windows Phone-toestel van Nokia ontstaan zijn. Het gaat hier om verbetering van de audiokwaliteit, een fix voor een probleem met het opladen van het toestel de automatische aanpassing van de schermhelderheid. De update wordt aangeboden via de Zune-software op je PC. Als je je Lumia 800 op Zune aansluit, krijg je ook meteen onderstaande update aangeboden:

Alle Windows Phone-toestellen - 7.10.7740.16

Microsoft heeft de afgelopen week een update voor Windows Phone uitgerold. Met deze firmwareupdate brengt Microsoft een aantal verbeteringen met Windows Phone. Een fix voor de e-mail, waardoor het antwoorden op emails is verbeterd voor Microsoft Exchange 2003 gebruikers. Daarnaast is er een fix voor problemen met de notificaties voor nieuwe voicemail berichten.

Deze update is van toepassing op de volgende toestellen:

Je kunt de update downloaden door je toestel aan te sluiten op een computer met Zune-software. Je krijgt een melding op je toestel zodra de update klaar staat.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel