Motorola komt met nieuwe kleurrijke en muzikale ROKR op de proppen


Wie houdt er nou niet van muziek? Dat zullen ze bij Motorola gedacht hebben toen ze de nieuwe ROKR EM35 maakten. Dit nieuwe toestel, dat volledig op muziek gericht is, rolt vandaag van de Motorola band.

De ROKR EM35 is een kleurrijke slider met speciale muziektoetsen die altijd bereikbaar zijn. Het toestel beschikt over een sublieme geluidservaring, waaronder virtuele stereo surround sound. Je eigen koptelefoon is dankzij de 3.5 mm audio jack eenvoudig aan te sluiten. Wil je liever draadloos muziek beluisteren? Gebruik dan een Bluetooth Stereo koptelefoon, die het toestel tevens ondersteund.

Motorola komt met nieuwe kleurrijke en muzikale ROKR op de proppen
Motorola ROKR EM35

Met het toestel is naast je eigen muziekverzameling ook FM radio te beluisteren. De EM35 beschikt over RDS zodat je tevens informatie krijgt over het nummer en het station. Daarnaast beschikt de EM35 over een microSDHC geheugenkaart ingang, die tot maximaal 32 GB uit te breiden is. Niet dat er momenteel dergelijke geheugenkaarten op de markt zijn, dus voorlopig zul je het tot maximaal 8 GB moeten doen.

Maar dit toestel beschikt naast de muziekkwaliteiten ook over een 3.1 megapixel camera met fixed focus en is dankzij de quadband ondersteuning over de gehele wereld te gebruiken. Wat de ROKR EM35 moet gaan kosten is nog niet bekend. Wel bekend is dat het toestel in het vierde kwartaal van 2008 verkrijgbaar moet zijn.



Praat mee over dit artikel