Scherm nieuwe LG Optimus G2 nóg groter dan gedacht?

· 2 reacties


Terwijl de eerste LG Optimus G hier nog uit moet komen is LG achter de schermen hoogstwaarschijnlijk druk bezig met diens opvolger; de nieuwe Optimus G2. Eerder werd nog gedacht aan een 5 inch scherm, maar deze is mogelijk nog groter!

Vast staat dat LG met de Optimus G2 een tegenstander denkt klaar te stomen voor de Samsung Galaxy S IV en mogelijk zelfs de iPhone 5S. En omdat groter meestal beter betekent denkt LG er goed aan te doen om het scherm van de G2 maar liefst 5,5 inch groot te maken.

LG Optimus G Android Jelly Bean
De LG Optimus G moet nog uitkomen

Van de Optimus G2 werd eerder nog aangenomen dat deze over een 5 inch scherm beschikt met Full HD-resolutie. Iets waar we ook mee zouden kunnen leven. De processor is naar verluidt een quadcore Qualcomm Snapdragon S4 Prime op 2 GHz. En omdat tegen die tijd de nieuwe Android-versie Key Lime Pie is aangekondigd lijkt ook dat een gegeven. Hoe het ook uitpakt, 2013 lijkt het jaar te gaan worden van telefoons met Full HD-schermen. Tot die tijd moeten we het met telefoons zoals de Optimus G doen, wat ook niet slecht is.

Bron: Kr.news.yahoo.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel