Dell Streak 7 ligt bij de FCC


We lieten je al foto's zien van de Dell Streak 7, de grote broer van de huidige Streak, die na de komst van de Streak 7 waarschijnlijk als Streak 5 door het leven zal gaan.

De FCC is de Amerikaanse instantie die consumentenelectronica test voordat het op de markt komt. Keuring door de FCC is één van de laatste stappen op weg naar lancering van een nieuw apparaat. In de tekening voor de FCC die van de Dell Streak 7 naar buiten is gekomen zien we dat de nieuwe tablet ondersteuning zal bieden voor een SD-kaart en een SIM-kaart. Net als de kleinere Streak 5 zal het met deze tablet dus ook mogelijk zijn om een mobiele internetverbinding te gebruiken.

Streak7 fcc

Tegra 2

Geruchten over de specificaties van Streak 7 doen ook de rondte. De Android-tablet wordt naar verluid uitgerust meet Nvidia Tegra 2 processor. Dit type processor is sterk in opkomst. Meerdere nieuw aangekondigde talets en smartphones zijn ermee uitgerust. De eerste tests zien er veelbelovend uit. De Tegra 2 blijkt veel sneller te zijn dan de vorige generatie processoren.

Bron: The Boy Genius Report


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel