Oersterke Sonim XP2.10 Spirit verkrijgbaar


Sonim staat bekend vanwege haar robuuste telefoons. Mobiele telefoons die tegen een stootje kunnen, waterdicht zijn en waarmee rustig 'gesmeten' kan worden. De nieuwe XP2.10 Spirit met IP67 certificaat is vanaf vandaag verkrijgbaar.

En dat de Sonim XP2.10 Spirit tegen een stootje kan komt mede door het speciale Gorilla glas wat voor het beeldscherm is geplaatst. Dit glas is zeer krasbestendig en kan hoge druk makkelijk verdragen. Krassen en barsten zullen hierdoor niet snel moeten optreden.

Sonim XP2.10 Spirit

Maar dat de XP2.10 Spirit het nodige kan verdragen komt mede door de nodige certificaten die het toestel heeft; IP67, MIL 810G en RPS. De normale mens zal dit niets zeggen maar het betekend dat het toestel bestand is tegen stof (volledig stofdicht), water (tot 1 meter), schokken, thermische schokken (snelle temperatuurswisselingen), zonnestraling, zoutwater en zelfs een val van 2 meter op hard beton. Zelfs het toetsenbord is in een testopstelling tot 850 duizend keer ingedrukt waarna het toestel nog normaal functioneerde. Dat komt dus wel goed.

Alleskunner

Toch beschikt de XP2.10 Spirit over de nodige functionaliteit, waaronder een ingebouwde 3 megapixel camera, FM radio ontvanger, e-mail ondersteuning, snel 3.5G internet en zelfs een ingebouwd zaklantaarn ontbreekt niet. De Spirit is hiermee het meest uitgebreide toestel van Sonim ooit.

Direct leverbaar

Het mooie is dat dit toestel vandaag al leverbaar is geworden. Wil je de nieuwste, meest robuuste telefoon van Sonim bestellen? Dat kan via Typhone.



Praat mee over dit artikel