Nieuwe dag, nieuwe afbeeldingen Google Phone

· 5 reacties


Een bombardement lijkt te zijn losgebarsten rondom het eerste toestel dat zich als eerste de échte Google Phone mag noemen. Het toestel is misschien niet spectaculair, maar wel opmerkelijk.

Want waarom zou Google een eigen Android toestel willen uitbrengen? Dit heeft vermoedelijk te maken met de nog geringe populariteit van Android. Vooral in Europa wil het nog niet zo vlotten met het nieuwe besturingssysteem.

Dit komt mede omdat weinig mensen van Android gehoord hebben en wat je er precies mee kunt. Wat echter wel iedereen kent is Google. En door die naam te verbinden aan een eigen telefoon hoopt Google op een simpel één tweetje. En daar kunnen ze best wel eens gelijk in hebben. We horen ze in de winkel al roepen; "doe mij maar die Google Phone!".

Hoe dan ook we hebben nieuwe afbeeldingen die absoluut het bekijken waard zijn.

Google PhoneGoogle Phone
De Google Phone is ook lekker dun!

Mocht je trouwens dit nieuwe Android toestel opstarten dan wordt je getracteerd op onderstaande animatie. Misschien iets nieuws van Android 2.1?

Volgens de laatste geruchten zal de telefoon officieel vanaf begin januari verkocht worden. Wordt het misschien toch een mooi jaar!

Bron: Boygeniusreport.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel