Motorola kondigt budget-vriendelijke Moto G aan


Zoals verwacht (en eerder was uitgelekt) heeft Motorola zojuist de Moto G officieel aangekondigd. Het toestel is een budget-vriendelijke variant van de Moto X die niet in Europa verkrijgbaar is.

Geheel zoals vooraf uitgelekt beschikt de Moto G over een 4,5 inch 720p display met Qualcomm Snapdragon 400-processor die over vier cores beschikt. Die laatste moet in combinatie met de 2.070 mAh grote batterij voor een dag smartphoneplezier zorgen. Kleine tegenvaller is dat het toestel onder Android 4.3 draait en dus nog niet onder de laatste versie genaamd KitKat. Volgens Motorola komt daar begin 2014 verandering in, zo garanderen ze.

Motorola Moto G shell

De Moto G heeft geen skins zoals dat bij Sony, Samsung, HTC en LG telefoons wel het geval is. Het is de pure Google-ervaring. Je kunt kiezen uit 19 verschillende achterkantjes die elk in een verschillende kleur verkrijgbaar zijn. Ook zijn er beschermhoesjes en flip covers.

De Motorola Moto G moet al deze week beschikbaar komen in delen van Europa. De prijs voor een 8 GB versie ligt op omgerekend 130 euro, voor de 16 GB moet je 150 euro neerleggen. Bestellen kan alleen via de website van Motorola.


Prijsvergelijker Motorola Moto G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
White
€ 164,80 € 164,80   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel