Voor ieder wat wils met de speciale headset cadeauverpakkingen van Jabra


Bezorg je geliefde onvergetelijke feestdagen met een Jabra Bluetooth headset dat is wat Jabra nu uitdraagt met hun speciale nieuwe reeks met Bluetooth headsets voor de feestdagen rond December.

Jabra, een belangrijk audiomerk voor de mobiele consumentenmarkt, biedt een reeks aan inspirerende cadeau-ideeën voor de feestdagen. Jabra heeft producten voor alle soorten gebruikers: voor hen die interesse hebben in draadloze Bluetooth headsets tot hen die meer gericht zijn op luisteren naar muziek met koptelefoons met superieure geluidskwaliteit.

De decembermaand is een van de drukste perioden van het jaar. Met een reeks van cadeau-ideeën die zelfs voldoen aan de wensen van de meest veeleisende personen helpt Jabra je de Sinterklaas- en kerstinkopen te verlichten. Bovendien heb je met Jabra altijd je handen vrij om te winkelen, het feestmaal te bereiden of van winkel naar winkel te rijden, zonder het contact met familie en vrienden te verliezen. Hierdoor worden de feestdagen minder stressvol.

Om nog meer met je geld te kunnen doen, biedt Jabra een drietal cadeauverpakkingen, verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Elke verpakking bevat een Bluetooth headset en een aantal accessoires:

 • De BT500v, de volgende generatie van de bestverkopende Bluetooth headset ter wereld, inclusief GRATIS cadeaus: een auto-oplader en een draagtas voor in de auto
 • De BT325s, een headset waarmee je kan genieten van je muziekspeler en gesprekken op je Bluetooth mobiele telefoon kan voeren, inclusief GRATIS cadeau: een draagtas voor muziek.
 • De BT160, een lichtgewicht Over-the-Ear headset met 33 stijlvolle ontwerpen, inclusief GRATIS cadeaus: een universele headset-ketting en 32 extra ontwerpen.
 • Jabra’s brede productaanbod maakt het mogelijk om voor iedereen een geschikt cadeau te vinden, zowel voor de drukke moeder, hardwerkende vader, liefhebber van gadgets, jonge professional, sportfanaat, fervente autorijder, netwerkende zakenman alsook het feestbeest. Jabra biedt stijlvolle ontwerpen en uitstekende functionaliteit tegen prijzen die binnen ieders budget vallen.

  Hieronder volgt een aantal producten uit de Jabra-collectie die deze kerst beschikbaar zijn. Kies het product dat bij je past, of dat waarmee je je geliefde onvergetelijke feestdagen kan bezorgen.

  Jabra BT160 - Style it. Wear it. Love it.

  De Jabra BT160 geeft je de vrijheid om hands-free te communiceren en een ontwerp te kiezen dat past bij je stemming of persoonlijke stijl, ongeacht de gelegenheid. De Jabra BT160 heeft een uitstraling die altijd bij je past, want hij komt met 33 verwisselbare covers. De Jabra BT160 heeft met Bluetooth 1.2 alle functionaliteiten die nodig zijn voor hands-free mobiele communicatie. De headset heeft een spreektijd van maximaal 8 uur, een standby-tijd van maximaal 110 uur en weegt slechts 16 gram.

  BT325s - Eén headset voor je muziekspeler en Bluetooth mobiele telefoon

  De Jabra BT325s is een coole headset die je zowel met je muziekspeler als je Bluetooth mobiele telefoon verbindt. Bij een binnenkomend gesprek wordt de muziek tijdelijk onderbroken, en met één korte of lange druk op de antwoordknop bepaal je of je wel of niet opneemt. De Jabra BT325s heeft een spreektijd van maximaal 8 uur, een standby-tijd van maximaal 240 uur, tot 56 uur streaming muziektijd en ondersteunt Bluetooth 1.2.

  Jabra BT500v - De volgende generatie van ‘s werelds bestverkopende headset

  De Jabra BT500v is de volgende generatie van ’s werelds bestverkopende headset ooit gemaakt. De BT500v biedt je een stijlvol design en is ergonomisch ontworpen zodat de headset veilig en comfortabel achter het oor past. De BT500v is 20% lichter en 30% smaller dan zijn voorgangers en biedt met een gewicht van 19 gram het ultieme in lichtgewicht comfort. Met het trilalarm wordt je in stilte op de hoogte gebracht wanneer je gebeld wordt. De BT500v heeft een spreektijd van maximaal 12 uur, een standby-tijd van maximaal 300 uur en ondersteunt Bluetooth 1.2.

  Jabra BT620s - Verloren in muziek - nog steeds bereikbaar

  De Jabra BT620s is een van de eerste draadloze stereo headsets op de markt, zodat je kan genieten van de voordelen van hands-free communicatie en mobiele muziek zonder in draden verstrikt te raken. Met twee precision speakers ben je gegarandeerd van kristalhelder geluid zodat je alles uit je favoriete muziek kan halen. Met een maximale spreektijd van 16 uur en een draadloze streaming muziektijd van maximaal 14 uur kan je eenvoudiger dan ooit je muziek met je meenemen. Groot voordeel van de Jabra BT620s is dat je het met diverse Bluetooth-apparaten kan gebruiken. Je kan de Jabra BT620s met twee apparaten verbinden, zodat je tegelijkertijd muziek kan luisteren en met je telefoon verbinden.

  Jabra C820s - Als je helemaal voor muziek gaat!

  De Jabra C820s bekabelde stereo koptelefoon is speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die alles uit hun muziek willen halen, waar ze zich ook bevinden. De Jabra C820s is een koptelefoon van hoge kwaliteit, met een uitmuntende geluidskwaliteit dankzij de uitstekende speakers, rechtstreeks van je mobiele telefoon of ander apparaat. De koptelefoon is uitgerust met de Active Noise Cancellation technologie, een van de beste technieken voor ruisonderdrukking die vandaag de dag beschikbaar is. Dus hoeveel omgevingslawaai er ook is, met de Jabra C820s kan je ongestoord van je muziek genieten. De Jabra C820s kan je platvouwen zodat je het compact een eenvoudig kan transporteren.

  Al de genoemde headsets zijn via NieuweMobiel.NL en onze webshopmember Mobileplaza.nl worden aangeschaft. Klik op de deze link, zoek en bestel één van de nieuwe Jabra Bluetooth headsets via de specialiseerde accessoirewebshop en verras je geliefde met een headset.  Praat mee over dit artikel