LG Chocolate 3G-UMTS-versie, LG KU800, is vanaf heden verkrijgbaar


Na het succes van de Chocolate GSM-modellen in verschillende kleuren (zwart, roze, wit en wijnrood), treedt LG Electronics nu de nieuwe mobiele netwerkgeneratie binnen met de Chocolate UMTS telefoon: de KU800.

Na het succes van de Chocolate GSM-modellen in verschillende kleuren (zwart, roze, wit en wijnrood), treedt LG Electronics nu de nieuwe mobiele netwerkgeneratie binnen met de Chocolate UMTS telefoon: de KU800. De glimmend zwarte schuiftelefoon met touchpad en verborgen LCD-scherm is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone.

De LG KU800 ondersteunt Vodafone Live! met UMTS-consumentendiensten waaronder Live TV, Music Downloads, beeldbellen en mobiel e-mailen. Via het UMTS-netwerk van Vodafone kan de klant snel grote bestanden en videoboodschappen versturen en ontvangen. Dankzij de twee ingebouwde camera's maakt de LG KU800 beeldbellen erg makkelijk. Het toestel wordt geleverd met een 2.0 Mpixel-camera en geïntegreerde flitser die bij weinig licht zowel binnen als buiten voor scherpe kiekjes zorgt. Met de tweede camera kan je zonder problemen videogesprekken voeren zonder de telefoon te hoeven rond- of omdraaien.

De LG KU800 wordt geleverd met vele gebruikersvriendelijke functies. De UMTS versie van de Chocolate beschikt over een Bluetooth-stereoprofiel voor een draadloze verbinding met een stereoheadset, een 'OK'-knop voor handsfree bellen, MMS, 'long SMS' en de mogelijkheid om MP3's af te spelen. Met een externe geheugenkaart kan het interne geheugen van 60 MB uitgebreid worden tot 1 GB. Hierdoor kunnen gebruikers al hun favoriete muziek en andere downloads van de Vodafone live! portal opslaan. De MP3-tracks kunnen gebruikt worden als beltonen en SMS-tonen.

Multitasking is kinderspel met de Chocolate UMTS. Dankzij multitasking kunnen bellers tegelijkertijd de telefoon opnemen, een SMS tikken, games spelen en de MP3-speler gebruiken.

De exclusief bij Vodafone beschikbare LG KU800 is verkrijgbaar vanaf heden. Voor meer informatie over het toestel bezoek de toestelpagina van de LG KU800.Praat mee over dit artikel