Jawbone introduceert UP MOVE en UP3 fitness trackers


Jawbone heeft vandaag een tweetal nieuwe fitness trackers geïntroduceerd. Het gaat om de eenvoudige UP MOVE die je middels een clip aan bijvoorbeeld je kleding kunt bevestigen en om de uitgebreidere UP3 die over meerdere sensoren beschikt.

De Jawbone UP3 is ongetwijfeld de meest herkenbare van het stel. Hij deelt hetzelfde ontwerp als de vorige UP's. Binnenin heeft Jawbone ruimte gevonden voor onder andere bewegingssensoren, temperatuursensor en een hartslagmonitor. Deze houden niet alleen je activiteit bij overdag maar ook in je slaap. De UP3 kan hiermee vertellen hoe diep je slaap was en hoe je je slaap kunt verbeteren.

Maar bovenal houdt de Jawbone UP3 je inspanningen overdag bij. Dankzij een nieuw algoritme wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende activiteiten zoals hardlopen, cross-training en tennis. Het apparaat is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en is tot 10 meter waterdicht. De batterij gaat tot 7 dagen mee.

Jawbone UP MOVE

Stukken eenvoudiger is de UP MOVE. Ook deze is voorzien van verschillende sensoren en kent een LED-lichtje dat je van informatie kan voorzien. Er is een clip om hem aan je kleding te bevestigen maar er is ook een armbandje zodat je hem om je pols kunt dragen. Ook de Jawbone UP MOVE kan je slaap bijhouden alsmede het aantal gezette stappen. Er zit een CR2032-batterij in die maar liefst een half jaar meegaat!

Jawbone Up Move

Beide Jawbone's komen nog dit jaar uit in verschillende kleuren. Prijzen voor de UP3 beginnen vanaf 179,99 euro, voor de UP MOVE moet 49,99 euro worden neergelegd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel