Sony Xperia M Dual per direct in Nederland leverbaar


Hij werd samen met de Sony Xperia M in juni aangekondigd, maar lange tijd leek het erop dat hij niet naar Nederland zou komen. We hebben het over de Xperia M Dual met dual sim-ondersteuning.

Sony zit nog maar een tijdje in de markt voor dual sim-telefoons. De Xperia M Dual is de grootste van de drie die ze tot nu toe hebben uitgebracht. Denk dan vooral bescheiden want met een 4 inch display is de M Dual ook weer niet zo groot. Het toestel was al enige tijd in Rusland verkrijgbaar maar komt nu ook naar de lage landen toe. Sterker nog, het toestel is vanaf heden per direct verkrijgbaar.

Sony Xperia M Dual

Naast de ondersteuning voor twee simkaarten kun je met de Sony Xperia M Dual dankzij NFC connectie met andere geschikte telefoons of luidsprekers maken en foto's in maximaal 5 megapixel schieten. Dat klinkt weinig maar is genoeg voor dagelijks gebruik, bovendien beschikt het toestel over HDR zodat je ook met tegenlicht goed belichte foto's krijgt. Kijk op de Sony Xperia M Dual prijzenpagina waar je het toestel allemaal kunt krijgen.


Prijsvergelijker Sony Xperia M Dual

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia M Dual


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel