i-mate toont tweede nieuwe model in één week; de i-mate PDAL


Naast de nieuwe JAQ3 is een nieuw toestel geïntroduceerd door i-mate. De PDAL is een Windows Mobile 5.0 PocketPC phone in de welbekende klassieke PDA stijl en ondersteunt GPRS, EDGE en Wifi verbindingen en heeft een 2.0 Mpixel camera.

Naast de nieuwe JAQ3 is een nieuw toestel geïntroduceerd door i-mate. De PDAL is een Windows Mobile 5.0 PocketPC phone in de welbekende klassieke PDA stijl en ondersteunt GPRS, EDGE en Wifi verbindingen en heeft een 2.0 Mpixel camera.

i-mate breidt opnieuw verder het product portofolio uit met de lancering van een tweede product naast de JAQ3 die enkele dagen geleden besproken werd en continueert daarmee de vraag en voorkeuren van een diverse gebruikers. In lijn met de strategie van het leveren van meer midden segment Windows Mobile modellen voor een groter publiek bieden de JAQ3 en de PDAL beide een groot aantal bekende applicaties voor Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC tegen een lagere prijs.

Beide toestellen bieden GPRS, EDGE en Wifi verbindingen voor uitstekende data download snelheden en tevens een push mail ervaring met het openen van bijlagen.

i-mate JAQ3 on the left, i-mate PDAL on the right

Dit duo aan toestellen zijn ontwikkeld met diverse gebruikersvoorkeuren in het achterhoofd en bieden samen een fundamentele keuze op het gebied van vormfactor; volledig toetsenbord of klassieke PDA stijl. De i-mate JAQ3 heeft een volledig toetsenbord, 5-richtings bedieningstoets en scrolltoets die een eenvoudige bediening en gebruik van mail mogelijk maken. Verder kan men het 2.4" touchscreen bedienen met een stylus voor het invoeren van teksten en berichten. Deze stylusinvoer is ook mogelijk binnen de PDAL, het laatste model binnen de klassieke i-mate PDA reeks. Het stijlvolle en compacte toestel is één van de lichtste PDA modellen die ooit op de markt getoond is en bevat ook een 5-richtings bedieningstoets. De PDAL heeft de optie om te kiezen tussen een portrait of landscape schermorientatie zodat elke applicatie precies zo getoond kan worden als de gebruiker verlangd. Gepresenteerd in een zwarte en zilveren behuizing met speciale stijlvolle hoeken geeft de PDAL een speciale touchscreenervaring.

Zoals bij andere i-mate toestellen in dit portofolio bieden deze modellen alle voordelen van Windows Mobile 5.0 PocketPC inclusief Windows Mobile Direct Push Email voor instant mail inclusief bijlagen, MSN Mobile inclusief Hotmail en MSN Messenger toegang, Microsoft Office Mobile, Windows Media Player Mobile en Internet Explorer Mobile. De JAQ3 en PDAL hebben alle toegevoegde Club i-mate services en gebruikersondersteuning - www.clubimate.com.

Voor meer informatie over beide nieuwe modellen bekijk de i-mate merkpagina.



Praat mee over dit artikel