Beste Sinterklaas-aanbiedingen voor pakjesavond

· 1 reactie


De stoomboot is afgemeerd. Sinterklaas is zijn thuisland Spanje ontvlucht, op zoek naar wat Hollandse warmte onder de schoorsteenmantel. Bij zijn jaarlijkse zoektocht naar cadeautjes krijgt hij hulp van NieuweMobiel.NL.

Want wat is er makkelijker dan een Sinterklaascadeau én een nieuwe telefoon in één keer te bestellen. Bij een simpele mobiele telefoon kun je van alles kado krijgen, tot en met een LED-TV. Wij zetten acht tips op een rij voor de Sinterklazen die twee vliegen in één klap willen slaan.

Sinterklaas2
Snel, pak die cadeau's, voordat hij er vandoor gaat (foto: BlackpitShooting op Flickr)

1. Gratis tweede Samsung Star

Wil je niet alleen een telefoon voor jezelf, maar er ook één in de zak van Sinterklaas kunnen stoppen voor een ander, dan heeft Algebeld.nl de oplossing voor je: Bestel één keer de Samsung Star bij je abonnement, en je krijgt de tweede er gratis bij. Je abonnement is natuurlijk wel wat duurder, maar je hoeft niet ineens veel geld op tafel te leggen voor een tweede telefoon. Deze aanbieding is natuurlijk ook handig om kado te doen aan jezelf. Als je je mobiel laat vallen of met laat draaien in de wasmachine heb je nog een tweede telefoon op voorraad.

2. Samsung Star met gratis LED TV

Een TV bij je mobiele abonnement, het kan bij bestelmaar.nl. Je betaalt dan wel de hoofdprijs voor je abonnement: het eerste jaar 20 euro per maand, het tweede jaar 34,50 euro per maand. Bij zo'n abonnement kun je normaal gesproken een mooie smartphone krijgen. Als je daar toch geen behoefte aan hebt, maar wel veel belt, en een mooie TV van de Sint wilt is deze aanbieding zeker het overwegen waard.

3. Sony Ericsson Xperia X8 met kadobon van 25 euro bij Perry Sport

Speciaal voor de feestdagen komt Sony Ericsson met een speciaal SnowPack. Je koopt de Sony Ericsson Xperia X8, een toestel dat draait op Android. Je krijgt met het SnowPack 25 euro als je wintersportkleding bij Perry Sport koopt. Bij deze aanbieding is het kado misschien wat minder groot dan bij andere aanbiedingen, maar je abonnement is niet veel duurder dan zonder SnowPack.

4. Nokia 6700 met TomTom

Een navigatiesysteem behoort tegenwoordig tot de standaard-uitrusting van iedere automobilist, en is dus ook een van de favorieten van de Sint. Vodafone komt daarom met een aanbieding, waardoor je de Nokia 6700 Slide samen met een TomTom v4 krijgt. Je betaalt natuurlijk wel wat meer voor je abonnement, maar hebt dan wel een gratis navigatiesysteem van Nederlandse marktleider.

5. Samsung E1080 met gratis Nintendo Wii

Eén van de populairste spelcomputers van dit moment is de Nintendo Wii. De Wii zet aan tot bewegen, en was de eerste spelcomputer die de klassieke controller overboord zette. Sinterklaas hoort jong en oud vragen om deze computer. 2Call.nl springt in het gat, en biedt een Wii aan als je een tweejarig abonnement afsluit van 15,50 euro in het eerste jaar en 22,50 euro in het tweede jaar. Om toch te kunnen bellen krijg je er ook een eenvoudige Samsung 1080 bij, en je je krijgt ook nog een staatslot cadeau.

6. Samsung E1080 met gratis Sony PlayStation

Krijg je liever een PlayStation van de Sint? Ook deze populaire spelcomputer, vooral geroemd om zijn realistische graphics, wordt door 2Call.nl aangeboden in combinatie met de Samsung 1080 en een staatslot. Het is maar net de voorkeur heeft van jou of degene aan wie je een spelcomputer wilt geven. Bij de PlayStation moet je wel een iets duurder abonnement nemen. Het eerste jaar betaal je 19,50 euro per maand, het jaar daarna maandelijks 27,50 euro.

7. LG KP500 Cookie met Nintendo DS

Nadeel van zo'n Nintendo Wii of Sony PlayStation is dat het apparaat niet in je tas past. Veel kinderen en een groeiend aantal volwassenen ziet daarom wel wat in een Nintendo DS, een spelcomputer op zakformaat. Sinterklaas hoeft niet veel moeite te doen om de DS goedkoop in zijn pakjes boot te krijgen. 2Call.nl biedt de DS aan in combinatie met een abonnement en een LG KP500 Cookie, een eenvoudige touchscreen-telefoon.

8. Samsung E1170 Kai met Notebook

Leuk, al dat speelgoed, maar je kunt ook iets vragen wat je echt nodig hebt. Zoals een notebook. Onmisbaar voor iedereen die wil emailen en internetten, en dat zijn tegenwoordig vrijwel alle Nederlanders. Gelukkig is het ook mogelijk om een notebook bij je mobiele abonnement te krijgen. GSM.NL levert een Acer eMachine 350 bij een mobiel abonnement. Je krijgt er een Samsung E1170 Kai bij om te bellen. Interessante aanbieding?



Praat mee over dit artikel