Firmware Update Friday - Week 43 2012

· 6 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor alleen maar Nokia's; de N8, de Asha 302 en de X3-02.5.

Nokia N8 - SMS Update

Allereerst een update voor het voormalige cameramonster van Nokia; de N8. We zeggen voormalig want deze N8 draagt niet de naam PureView. Deze SMS-update doet precies wat z'n naam doet vermoeden; het lost een probleem op met het versturen van sms'berichten naar meerdere personen. De update zou via het toestel zelf uitgevoerd moeten kunnen worden. Het maken van een backup vooraf kan nooit kwaad.

Nokia Asha 302 - v14.78

Ook een update voor de Nokia Asha 302. Versie 14.78 is een update die de afgelopen weken ook onder andere Nokia-telefoons is uitgerold. Het is de update die waarschuwt als het volume te hard staat. Ook lost deze update enkele problemen op met het geheugenbeheer en verbetert het WiFi-verbindingen. Ook hiervoor geldt dat de update via de telefoon zelf uitgevoerd kan worden, maar de update kan ook via Nokia Suite uitgevoerd worden.

Nokia X3-02.5 - v7.58

Tot slot nog een update voor de X3-02.5. Versie 7.58 lost net als de update van de Asha 302 hierboven problemen op met het geheugenbeheer en de betrouwbaarheid van WiFi-verbindingen. Let wel dat de update niet geldt voor de Nokia X3-02 maar dus alleen voor de vernieuwde X3 Touch and Type dat typenummer RM-775 draagt.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel