Nokia N8 unboxing

· 14 reacties


Sinterklaas komt vroeg dit jaar, want zie hier wat wij zojuist ontvingen; een gewilde Nokia N8. Wij schoten wat foto's van het uitpakken ervan. Ontdek met ons wat er allemaal voor spannends in de doos zit.

De Nokia N8 mag dan wel onder Symbian draaien, dat maakt het toestel er niet minder gewild om. Wij ontvingen als één van de eersten in Nederland een exemplaar en willen onze vreugde met jullie delen.

Nokia n8 box frontNokia n8 box back
De doos waarin de N8 zit

De doos waarin we de Nokia N8 ontvangen is typisch Nokia. De onze was blauw van kleur en behoorlijk dun.

Nokia n8 box openNokia n8 open 2

Je moet tweemaal een flap openklappen voordat je de N8 in z'n volle glorie zult aantreffen. Nokia vond het klaarblijkelijk genoeg de begeerlijke N8 in een eenvoudige witte plastic omhulsel te leggen. Jammer, maar die gooien we toch weg.

Nokia n8 box contents

De inhoud van doos bestaat uit een reisoplader (type AC-15E), HDMI adapterkabel, headset met bediening en twee USB adapterkabels. Zo is er één van microUSB naar USB (female) en één van microUSB en USB (male). Die eerste is handig voor het gebruiken van USB On-The-Go waarmee je een USB geheugenstick of harde schijf rechtstreeks kunt aansluiten op je N8. Verder treffen we een geprinte en beknopte handleiding aan, een OVI gids, een waardebon van 25 euro voor de Nokia Music Store. Al met al een complete doos met accessoires waar (gelukkig) niet op bezuinigd is.

Nokia n8 earplugNokia n8 headset

De earplugs zijn voorzien van witte/doorzichtige rubbertjes zodat ze goed in het oor passen. Naast degene die al zijn geplaatst worden nog twee andere formaten meegeleverd.

Nokia n8 datacable

Aan meegeleverde datakabels geen gebrek.

Nokia n8 voucher

Nokia heeft duidelijk niet beknibbeld op de inhoud; we krijgen zelfs een voucher voor 25 euro in Nokia's eigen muziekwinkel.

Nokia n8 frontNokia n8 back

Maar het gaat natuurlijk om het toestel in kwestie. We gaan hem maar eens aan de oplader leggen zodat we hem grondig kunnen testen.

Nokia n8 simcard

Dus SIM kaart erin en knallen maar.

Nokia n8 side

Wat nou "made in Finland"? Nokia stuurde toch eerder echt foto's waarin we Chinezen zien die hem in elkaar schroeven. Achja, we mogen niet klagen; wij hebben hem binnen. Wie nog meer?


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel