Lenovo Sisley is schaamteloze iPhone 6-kloon

· 2 reacties


Je verwacht eigenlijk de iPhone-klonen van onbekende Chinese merken en niet van de op drie na grootste telefoonfabrikant ter wereld. Lenovo lijkt zich echter nergens voor te schamen en komt mogelijk met de grootste iPhone-kloon tot nu toe.

Het lijkt vooralsnog te gaan om een concept want de Sisley is niet officieel aangekondigd. We hopen ergens ook dat ze dat niet gaan doen en dat ze met meer inspiratie komen dan deze iPhone 6-kloon. Mocht je echter op zoek zijn naar een roze iPhone dan heb je wel weer geluk! Al komt er ook gewoon een grijze uitvoering van de Sisley op de markt.

Lenovo Sisley bottom
Lenovo Sisley front

De onderkant, de ronde afgeronde hoeken, de antenne-randen, uit alles lijkt de iPhone 6 als uitgangspunt te zijn genomen. En dat vinden we anno 2014 van een grote fabrikant eerder een schande dan een compliment. Dat je dan in tegenstelling tot de iPhone 6 een 13 megapixel camera en een 8 megapixel camera aan de voorzijde krijgt doet daar niets aan af. Het toestel is met 6,9 millimeter zelfs even dun als de iPhone 6! Wij blazen hier op de redactie nog even stoom af en laten het hier voorlopig bij.

Bron: Gizmobic.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel