Motorola presenteert flinterdunne Droid RAZR

· 4 reacties


Motorola heeft in New York de nieuwe Droid RAZR gepresenteerd. Het 4.3 inch qHD-toestel combineert het beste van de Droid en RAZR-series: een uiterst dunne Android-smartphone met een opvallend en strak design.

Toen de iPhone nog moest worden uitgevonden, kwam Motorola al met toestellen in de RAZR-serie. Het waren eenvoudige toestellen met een dunne behuizing, die hun naam en design danken aan een scheermes: dun, met scherpe kantjes. De Amerikaanse fabrikant blaast deze filosofie nieuw leven in met de Droid RAZR. Sommigen zullen het design prachtig vinden, anderen zullen deze telefoon liever laten passeren.

Motorola Droid RAZR
Motorola Droid RAZR

De specs van het toestel waren al grotendeels bekend, en zijn nu ook door Motorola bevestigd: de Droid RAZR heeft een Super AMOLED Advanced-scherm van 4.3 inch scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Het nieuwe Motorola-toestel is 7.1 millimeter dun en heeft een dualcoreprocessor van 1.2 GHz. De Droid RAZR draait op Android 2.3.6. Ondanks het slanke uiterlijk is de batterij toch uitgekomen op een dikke 1.780 mAh. Maar de nieuwe RAZR is vooral duurzaam; voorzien van Gorilla Glas én Kevlar. Een vezel dat we ook in kogelwerende-vesten terugvinden.

Motorola Droid RAZR rear
Voorzien van Kevlar

De Motorola Droid RAZR is volgende maand te koop in de Verenigde Staten. Operator Verizon brengt het toestel op de markt. Het is nog niet bekend of en wanneer de Droid RAZR naar Nederland komt. Omdat Motorola in ons land geen eigen vestiging heeft, zijn we afhankelijk van importeurs die dit toestel naar Nederland laten overkomen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel