GSM Helpdesk blundert met Motorola informatie


Afbeeldingen van vier Motorola telefoons welke genomen zijn door GSM Helpdesk Nederland blijken nep te zijn. De Tilburgse site is hiermee in een bekende tactiek van de Amerikanen getrapt.

De foto's zouden genomen zijn op een persconferentie van Motorola afgelopen dinsdag in Amsterdam. Willeke de Haas van GSM Helpdesk was hier aanwezig en zou de, overigens erg wazige afbeeldingen genomen hebben.

GSM Helpdesk blundert met Motorola informatie
De Motorola line-up van 2008’

"100%, zonder enige twijfel nep!", dat beweren nu de mensen van The Boy Genius Report, die het vaker aan het rechte eind hebben. Niet alleen zouden de namen "Skarven", "X Pixl", "Texel" en "Genghis" geen echte codenamen zijn, ook de bijbehorende afbeeldingen zouden nep zijn. Een media stunt van het Amerikaanse Motorola die ze ook al eens in 2006 uitgehaald hebben. Mobiele telefoon site's namen het bericht zonder vragen over en daarmee heeft Motorola bereikt wat ze zochten; media aandacht.

The Boy Genius Report zou zijn bronnen binnen Motorola geraadpleegd hebben. Deze meldt naast bovenstaande dat Motorola niet bezig is met een 8 megapixel camera telefoon. Het hoogst aantal megapixels wat we binnenkort in een Motorola telefoon zullen aantreffen is 5. Inclusief Kodak lens, maar deze bevindt zich nog in een testfase.

GSM Helpdesk is gevraagd om een reactie maar deze wenste niet te reageren.

Bron: The Boy Genius Report



Praat mee over dit artikel