Eigen iPhone 6-hoesje ontwerpen erg in trek


Heb je net een nieuwe iPhone 6 dan wil je die natuurlijk maximaal beschermen. Maar welk hoesje moet je nemen? Waarom niet zelf één maken! Bij EGOsketch ontwerp je in no time je eigen unieke iPhone case.

Zul je zien dat straks iedereen met een iPhone 6 rondloopt. Er zijn slechts drie verschillende kleuruitvoeringen dus hoe kun jij je onderscheiden? Eén manier is om je eigen hoesje te ontwerpen. En dat is makkelijker dan je denkt! Zo kun je bij EGOsketch eenvoudig je eigen iPhone 6 hoesje ontwerpen.

Ontwerp eigen iPhone 6 hoesje met foto

Geen inspiratie? Je kunt via de bewerktool van EGOsketch eerder geschoten foto's van Facebook of Instagram gebruiken. Of je upload een vakantiefoto, foto van je huisdier of bedrijfslogo voor dat persoonlijke gevoel. De hoesjes van EGOsketch zijn van hoge kwaliteit en de opdruk vervaagt niet, ook niet na lang gebruik. Er zijn beschermhoesjes die alleen op de achterkant bedrukt zijn maar ook die rondom zijn voorzien van een opdruk.

Stevige hardcase

De hoesjes zijn van gehard plastic gemaakt en zijn opgewassen tegen krassen en lichte stoten. Ondanks dat is het hoesje slechts enkele millimeter dik. En toch kun je gewoon gebruik blijven maken van de koptelefoonaanlsuiting en Lightning-poort voor opladen. Bestellen kan via de website van EGOsketch en op werkdagen voor 16:00 besteld is nog dezelfde dag verzonden. Overigens kun je ook voor andere telefoon je eigen case ontwerpen.

Bron: EGOsketch


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel