Prijs Nokia 3 tijdelijk gehalveerd; nu slechts €75


Een Nokia-smartphone met Android voor 75 euro? Dat klinkt onwaarschijnlijk vooral als je bedenkt dat hij gisteren nog 142 euro kostte. De Nokia 3 valt echter onder de 'GekkenHuis'-actie van de Media Markt waardoor hij tijdelijk extra voordelig is.

De Nokia 3 is op moment van schrijven het meest eenvoudige Android-toestel uit de nieuwe Nokia-reeks. Ondanks dat de prijs voordelig is krijg je wel een 5 inch grote smartphone met 4G-ondersteuning en een 8 megapixel camera. Zelfs het frame is van metaal en dat zie je in deze prijsklasse ook niet altijd terug. Van de week nog dook nog de Nokia 2 op die vermoedelijk voor minder dan 100 euro verkocht gaat worden maar wij hoeven daar nu niet op te wachten.

Nokia 3 bij de Media Markt
Nokia 3 bij de Media Markt in de aanbieding

Nu daalt de prijs van de Nokia 3 al langer, een plotselinge prijsdaling van 46% is vrij uitzonderlijk. Dat maakt de Nokia 3 meteen een stuk interessanter. Natuurlijk kun je van een instapmodel geen wonderen verwachten, vooral op het gebied van de camera, maar deze korting maakt wel veel goed. Ook ideaal bijvoorbeeld om alvast als sinterklaas- of kerstcadeau in huis te halen. Zoals gezegd is de Nokia 3 alleen bij de Media Markt tijdelijk voor slechts €75 verkrijgbaar. Daar ligt hij in de kleuren zwart, wit en blauw in de schappen. Je krijgt daarbij 16 GB aan opslaggeheugen wat natuurlijk wel karig is maar wat je wel kunt uitbreiden tot maximaal 128 GB via een los te verkrijgen geheugenkaart. De Media Markt Gekkenhuis-actie duurt nog tot maandag 29 oktober 23:59. Wel geldt; op=op.


Prijsvergelijker Nokia 3

Toon alle aanbiedingen van de Nokia 3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel