Samsung voegt officieel de F700 aan het assortiment toe


Dit iPhone-achtige toestel van Samsung beschikt, in tegenstelling tot Apple's product, wel over een volledig toetsenbord en razendsnel Internet via HSDPA. Tot eind dit jaar alleen via Vodafone verkrijgbaar.

We gaven eerder aan dat het toestel over een digitale camera zou beschikken van maar liefst 5 megapixel, maar dit blijkt 'slechts' een 3.2 megapixel camera te zijn. Nog steeds niet verkeerd wat ons betreft.

Het toestel is wat smaller dan de iPhone maar beschikt toch over een imposant beeldscherm met een diameter van 3,2 inch, een dikke 8 centimeter dus! Andere leuke eigenschappen zijn het Qwerty toetsenbord wat vanachter het beeldscherm schuiven kan. Overigens zonder dat dit een erg dik toestel oplevert, want de F700 is slechts 16 millimeter dun. De volledige eigenschappen zijn hier terug te vinden.

Samsung voegt officieel de F700 aan het assortiment toe
Samsung F700 Qbowl

Samsung geeft de F700 overigens de extra naam 'Qbowl' mee. Een verrassing wat ons betreft want wij zaten eerder te denken aan de naam 'Croix'. Een term die we eerder zagen in combinatie met dit toestel. Naar nu blijkt staat de term Croix voor de gebruikersinterface waar Samsung de F700 mee heeft uitgerust. Deze gebruikersinterface viel onlangs nog in de prijzen door het winnen van de IF Communication Design Award 2007. Met Croix heeft Samsung een kruislingse navigatiestructuur opgezet waarmee vele toepassingen eenvoudig te bedienen zijn. Wij zijn benieuwd naar het resultaat.

De Samsung F700 is tot en met het einde van het jaar exclusief bij Vodafone verkrijgbaar. Het toestel is vanaf begin november 2007 verkrijgbaar voor 0 euro bij een 2 jarig Vodafone 22.50 abonnement in combinatie met zorgeloos internet.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel