i-mate slaat terug met nieuwe Ultimate toestellen


Terwijl we dachten dat i-mate meer dood dan levend is momenteel presenteert i-mate ons enkele nieuwe toestellen uit de high-end Ultimate serie met stevige specificaties.

Ondanks dat de toestellen (nog) niet voor Nederland bedoeld zijn, zijn de toestellen technisch gezien wel in staat hier te functioneren. Geheel uitsluiten dat de toestellen hier niet zullen worden aangeboden kunnen we dus niet.

i-mate slaat terug met nieuwe Ultimate toestellen
Nieuwe i-mate Ultimate 8502 en Ultimate 9502

De toestellen in kwestie zijn de Ultimate 8502 en de Ultimate 9502. De toestellen lijken qua specificaties erg op elkaar. Zo draaien beiden onder Windows Mobile 6 en beschikken ze over ingebouwde GPS ontvanger en zijn ze aan te sluiten op een TV of beamer dankzij de PAL en NTSC uitgangen.

Het grote verschil zit hem met name in de uitvoering. Terwijl de 8502 een monoblock toestel is, is de 9502 een slider waarbij het beeldscherm horizontaal weggeschoven kan worden waarna een volledig QWERTY toetsenbord zichtbaar wordt. De 9502 heeft hierdoor ruimte voor een groter beeldscherm dan de 8502. Respectievelijk een 2,8 inch VGA resolutie beeldscherm tegen een 2,6 inch QVGA resolutie van de 8502.

Bekijk hier de volledige specificaties van de Ultimate 8502 en hier van de Ultimate 9502. Van deze laatste zijn tevens enkele foto's aan te treffen onder het kopje "foto's".

Helaas is er nog geen woord over prijzen of beschikbaarheid.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel