Sony Ericsson F305 komt met 61 spelletjes


Toen eind juni Sony Ericsson haar F305 Fun gaming phone presenteerde was er nog niet bijzonder veel bekend over de gaming mogelijkheden. Naar nu blijkt, gaat Sony Ericsson er heel wat games bij leveren.

Goed nieuws voor gaming fanaten. De Sony Ericsson F305, Sony Ericsson's gaming telefoon en antwoord op het vele gezeur over een PSP telefoon, wordt geleverd met een speciale geheugenkaart met daarop maar liefst 50 spelletjes, naast de 11 die standaard op de telefoon zijn meegeleverd. En dat is een heel stuk beter dan de 3 spelletjes waarmee Sony Ericsson het toestel destijds aankondigde.

Sony Ericsson F305
Sony Ericsson F305 Fun gaming phone

De Memory Stick Micro geheugenkaart van 512 MB groot bevat onder andere 3D Night Fever, IQ Booster en Extreme Pinball. De 11 voorgeïnstalleerde games zijn; The Sims 2, Johnny Crash Stuntman Does Texas, Racing Fever GT, Asteroids, Tropical Madness, Lumines, Quadrapop Robotics en Jewel Quest 2. Je kunt na aanschaf dus meteen aan de slag.

De Sony Ericsson F305 is aangekondigd voor het derde kwartaal. Algemeen wordt aangenomen dat de F305 nog deze maand verkrijgbaar zal zijn. Wil je op de hoogte blijven van de verkrijgbaarheid van de Sony Ericsson F305? Schrijf je dan gratis in voor onze reminder mailing op de speciale F305 pagina.



Praat mee over dit artikel