Vingerafdrukgevoelige Samsung Galaxy A05 laat zich zien


Er zijn foto's verschenen afkomstig van een goedkeuringsinstantie uit Brazilië waarop de nog onaangekondigde Galaxy A05 te zien is. Dit Samsung-toestel belooft één van de voordeligste Galaxy-telefoons te worden, en lijkt nogal gevoelig voor vingerafdrukken.

In het kort

  • Voor het eerst afbeeldingen van Samsung Galaxy A05 te zien
  • Foto's doken op bij Braziliaanse goedkeuringsinstantie Anatel
  • Foto's laten eenvoudig toestel zien met lage prijs
  • Achterkant lijkt zeer gevoelig voor vingerafdrukken
  • Onbekend nog wanneer A05 wordt aangekondigd

De foto's van de Galaxy A05 werden ontdekt door de speurneuzen van Tecnoblog. Voordat een telefoon in een land uitgebracht mag worden moet het goedgekeurd worden, en dat lijkt voor de Braziliaanse markt inmiddels te zijn gebeurd.

Front of the Samsung Galaxy A05 in black next to a ruler
De vermeende Galaxy A05 in het zwart

Dat geeft ons de gelegenheid om alvast een blik op de Samsung Galaxy A05 te werpen, nog voordat hij is aangekondigd. Verder vertellen de foto's ons dat het om een telefoon met dubbele camera gaat, net als de Galaxy A04, met een U-vormige notch voorop voor de selfiecamera. De bron zelf houdt het op een meer modernere punch-hole maar dat zien wij anders.

Vingerafdrukmagneet

De redelijk grote rand onderaan het scherm verraadt het karakter van de A05; een eenvoudig toestel met voordelige prijs. Net als al z'n voorgangers en ook z'n lage typenummer prijsgeeft. Dat is helemaal niet erg want ook in dit prijssegment maakt Samsung enkele goede telefoons. Jammer is alleen wel de keuze voor wat lijkt op een glossy achterkant. De A05 belooft hiermee een ware vingerafdrukmagneet te worden.

Rear of the Samsung Galaxy A05 showing a striped pattern with glossy finish
Glossy achterkant van de A05 met gestreept patroon

Prijs en verkrijgbaarheid

Wanneer Samsung de Galaxy A05 officieel zal onthullen is nog onbekend. Het toestel ondersteunt geen 5G dus veel haast zal Samsung niet hebben om hem hier aan te kondigen. Mocht dat wel gebeuren dan schatten wij de prijs in rond de 170 euro, net als z'n voorganger.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A05
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Black
€ 144,00 € 144,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A05


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel