Samsung Galaxy S Glide met toetsenbord gespot

· 2 reacties


Dat de Galaxy S-lijn van Samsung goed loopt weten we allemaal. Dat er veel varianten van zijn weten we ook. Maar nu duikt weer een nieuwe uitvoering op; eentje met een uitschuifbaar toetsenbord.

Het toestel staat in de wandelgangen nog bekend als de Samsung Galaxy S Glide, maar gelet op de recentelijk doorgevoerde naamschema-wijziging zou deze ook heel goed als Galaxy S Pro op de markt kunnen komen. Of zelfs als de Galaxy S2 Pro. Via ons nieuwsarchief weten we dat Samsung eerder speelde met het idee om de oorspronkelijk Galaxy S van een volledig toetsenbord te voorzien.

Samsung Galaxy S Glide

Het Canadese MobileSyrup wist de hand te leggen op een exemplaar, waarmee het toestel een stuk dichterbij komt dan ooit. En qua specs weet het toestel ook nog eens te imponeren. Een royaal 4 inch Super AMOLED-scherm, dualcore 1.2 GHz processor, een 8 megapixel camera met flitser en dat alles draaiend onder Android 2.3 Gingerbread.

De Galaxy S Glide zou een welkome aanvulling zijn voor mensen die niet lekker overweg kunnen met fulltouch-telefoons. Al vragen wij ons af of typen met een fysiek toetsenbord daadwerkelijk sneller is dan Swype.

Bron: MobileSyrup.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel