Sony Ericsson presenteert Arc S met snellere processor


Sony Ericsson heeft in een persconferentie aan de vooravond van de IFA in Berlijn een nieuw toestel gepresenteerd, de Xperia arc S. Belangrijkste upgrade ten opzichte van z’n voorganger, de arc, is de processor.

De Sony Ericsson Xperia arc S is voorzien van een processor met een kloksnelheid van 1,4 GHz. Daarnaast is de nieuwe arc voorzien van software die de komende maanden over alle modellen van het modeljaar 2011 uitgerold zal worden, zoals de 3D sweep panorama technologie, waarmee 3D panoramafoto’s gemaakt kunnen worden. Ook de nieuwe services ‘Music Unlimited’ en ‘Video Unlimited’ worden meegeleverd.

Arcs

De meeste specificaties blijven gelijk. Zo houdt het toestel een camera met een resolutie van 8.1 megapixels, en ook het 4.2 inch scherm blijft gelijk aan dat van de arc. De presentatie van Sony Ericsson is de eerste in een aantal persconferenties die worden gegeven in het kader van de IFA in Berlijn, een technologiebeurs die op 2 september begint. De arc S is in het vierde kwartaal te krijgen.


Prijsvergelijker Sony Ericsson Xperia arc S

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Xperia arc S


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel