T-Mobile lanceert Pulse Android telefoon


T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het een nieuwe exclusieve Android telefoon gaat toevoegen aan haar portfolio. De T-Mobile Pulse biedt toegang tot het groeiende applicatieaanbod van Android Market en de overige Android diensten.

Daarnaast beschikt de T-Mobile Pulse over een groter touchscreen voor een nog betere internetervaring. Dit zal dankzij het Android besturingssysteem versie 1.5 geen enkel probleem zijn.

Opvallend is dat de productent van dit nieuwe Android toestel niet het oude vertrouwde HTC is maar het hier niet wat onbekende Chinese Huawei. De zwart-chromen smartphone is voorzien van een 3.2 megapixel camera inclusief autofocus, 3.5 inch touchscreen met HVGA resolutie, 3.5G netwerkondersteuning, WiFi, Bluetooth, GPS en een trackball voor navigatie. De T-Mobile Pulse is 13,5 millimeter dik.

T-Mobile lanceert Pulse Android telefoon
De T-Mobile Pulse van Huawei

Groei internetdiensten

“We zien een enorme interesse en groei in onze mobiele internetdiensten”, zegt Henny van der Heiden, Directeur Corporate Communicatie bij T-Mobile Nederland. “Met de T-Mobile Pulse bieden we onze klanten een aantrekkelijke manier om gebruik te maken van mobiel internet met de toepassingen en het gebruiksgemak van het Android-platform.”

Beschikbaarheid en prijs

De T-Mobile Pulse zal vanaf begin oktober verkrijgbaar zijn. Het toestel wordt standaard geleverd met een 2 GB SD-geheugenkaart en twee batterijcovers (zwart en wit). De losse toestelprijs bedraagt ongeveer 290 EURO.



Praat mee over dit artikel