Nokia X6 en X3; muziektelefoons met toegang tot Comes With Music

· 1 reactie


Nokia heeft zojuist de nieuwe X6 en X3 musicphones aangekondigd. Beide toestellen worden geleverd met de Comes With Music dienst waarmee je toegang hebt tot Nokia's Music Store.

Op de Nokia World die vandaag in Stuttgart Duitsland gehouden wordt heeft Nokia een geheel nieuwe reeks muziektelefoons aangekondigd, die de XpressMusic lijn moet gaan vervangen. De Nokia X6 en de X3 zijn twee telefoons die alleen verkrijgbaar zijn met de 'Comes With Music' dienst.

Nokia X6

Als je ons gisteren ook bezocht hebt, dan weet je gelijk dat we toen al de X6 gespot hebben. Toen weliswaar onder de naam Alvin RM-559.

Nokia X6
Nokia X6 met Comes With Music

De nieuwe Nokia X6 krijgt een muziekafspeeltijd mee van een indrukwekkende 35 uur(!). Het apparaat is desondanks toch voorzien van energiesluipende zaken als een 3.2 inch touchscreen in een 16:9 breedbeeldverhouding. De muziek sla je vervolgens op op het 32 GB interne geheugen. De X6 biedt direct toegang tot de Ovi Store om snel en eenvoudig meer content te kunnen downloaden. Daarnaast heb je met dit toestel toegang tot de Nokia Music Store waar je veel muziek kunt downloaden. En eenmaal downloaden betekend in dit geval ook echt houden.

De Nokia X6 krijgt een adviesprijs mee van 450 EURO en zal het vierde kwartaal verkrijgbaar zijn.

Nokia X3

Wordt je de X6 allemaal wat te gortig en ga je liever voor wat minder? Neem dan een kijkje naar de Nokia X3 die vandaag ook aangekondigd is. De in slidervorm uitgevoerde X3 is een slanke en compacte musicphone met stereospeakers, een ingebouwde FM radio en beschikt over een 3.2 megapixel camera.

Nokia X3
Nokia X3

Verwacht de Nokia X3 voor een bedrag van rond de 115 EURO in de winkel. Dit zal ergens in het vierde kwartaal het geval zijn.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel