"Windows Phone-toestellen HTC ook uitgerust met Beats by Dr. Dre"


HTC zou naast een aantal Android-toestellen ook Windows Phone toestellen uitrusten met audiotechniek van Beats by Dr. Dre, zo zeggen bronnen binnen het bedrijf. HTC wil zich met betere audio onderscheiden van de concurrentie.

Het eerste toestel dat met de nieuwe techniek is uitgerust, is het huidige Android-topmodel van HTC, de Sensation XE. Andere Android-toestellen worden in de toekomst ook uitgerust met de technieken van het Amerikaanse audio-bedrijf, genoemd naar de populaire rapper Dr. Dre. Onderscheiden is moeilijk op de smartphonemarkt, waarop concurrenten met vergelijkbare toestellen de strijd aangaan. Op het oog kleine verschillen, zoals de audiokwaliteit van een toestel kunnen dan belangrijk zijn.

2011222 orig beatshtc
De directie van HTC, Beats en Dr. Dre himself

HTC wil daarom volgens geruchten ook Windows Phone-toestellen die in de toekomst op de markt gebracht worden uitrusten met de techniek van Beats. Het Taiwaneze bedrijf investeerde fors in de audioproducent, om zo de naam en de techniek bij nieuwe smartphones te kunnen gebruiken. Dat moet niet alleen resulteren in betere audio uit de telefoonspeakers, maar ook in betere headsets bij de toestellen.

Bron: Phonearena.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel