Samsung Galaxy Gear smartwatch mogelijk gefotografeerd


We hebben het al een tijdje over een Samsung Smartwatch genaamd Galaxy Gear, maar tot nu toe zijn er nog niet echt foto's opgedoken van het apparaat. Tot vandaag echter want het lijkt erop dat we nu voor het eerst beelden hebben.

En die zijn niet mooi. We zien een bulky en nogal ruwe horloge. Bovendien weten we niet hoe groot de pols is van de meneer op de foto, maar laten we hopen niet erg groot. Het horloge is namelijk gigantisch. Op zich geen verrassing want het scherm van de Galaxy Gear is naar verluidt 2.5 inch in diameter. Ter vergelijking; dat is groter als het scherm op de Nokia E52! Maar dan om je pols!

Samsung Galaxy Gear
De Samsung Galaxy Gear?

In alle eerlijkheid, er gaan geruchten dat het hier om een prototype of developer edition gaat en dat het uiteindelijke product er meer afgewerkt en 'sexier' uitziet. Neemt niet weg dat het om een groot product gaat dat nauwelijks verschilt met bestaande GSM-horloge's zoals de Samsung S9110, LG GD910 en Sony's SmartWatch. We hadden meer gehoopt op een meer innovatiever apparaat met gebogen flexibel display. Misschien iets voor volgend jaar.

Bron: Venturebeat.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel