Firmware Update Friday - Week 38 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Sony Ericsson Xperia neo en Xperia Play.

Sony Ericsson Xperia neo - Android 2.3.4

Dat updates niet alleen leuk zijn bewijst Sony Ericsson, er zitten namelijk nogal wat 'nieuwigheden' in deze update voor de neo. Zoals video-ondersteuning voor Gtalk, Swype en een speciale modus om panorama-opnames te maken. Ook is het mogelijk met versie 2.3.4 om via het toestel zelf screenshots te maken.

Sony Ericsson Xperia Play - Android 2.3.4

De Xperia Play heeft een mooie 5-megapixel camera, maar opnemen in HD-kwaliteit met continue autofocus behoorde niet tot de mogelijkheden. Met de update naar Android 2.3.4 krijgen de eigenaren van de Play wel die kans. Verder geeft de nieuwe firmware de mogelijkheid de automatische schermhelderheid aan of uit te zetten.

Vermoedelijk komt de Android 2.3.4 update ook naar de Xperia arc al hebben we daar nog geen concreet bewijs voor. De update voor beide toestellen is niet per direct beschikbaar, maar wordt ergens in oktober verwacht. Je zult hiervoor je Sony Ericsson-toestel wel aan je PC moeten hangen, een update via OTA zit er niet in.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel