HTC Pico en Bliss op de gevoelige plaat


Twee nieuwe toestellen van HTC, de Bliss en de Pico, zijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Het is waarschijnlijk dat de Pico naar Europa komt. Voor de Bliss is dat minder duidelijk.

De Pico is een eenvoudig toestel, met specificaties die te vergelijken zijn met de van de HTC Wildfire S. Het toestel wordt geleverd met een 600 MHz-processor en een 3.2 inch scherm. Op een gelekte datasheet is te zien dat het toestel voor Europese netwerken geschikt zou zijn. Opvallend is dat de HTC Sense versie die genoemd wordt ‘Sense Zero’ is. Sense is de eigen schil van HTC op Android. Zero zou hiervan een uitgeklede versie zijn.

HTC Pico
HTC Pico

De Bliss heeft iets betere specs dan de Pico, maar is volgens geruchten een CDMA-toestel, dat niet voor Europa geschikt is. Het toestel heeft een groter scherm dan de Pico, en is voorzien van een 800 MHz-processor.

HTC Bliss
HTC Bliss

Op dit toestel draait de laatste versie van Sense, Sense 3.0. Zowel de Bliss als de Pico zijn uitgerust met Android 2.3 Gingerbread, de laatste versie van het populaire OS van Google.

Bron: XDA.cn, Pocketnow.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel