Samsung i9220 met Android gelekt


We zagen de Samsung i9220 al eens op een lijst met toestellen die dit najaar op de markt zouden komen. Nu is er een nieuwe aanwijzing dat dit toestel echt is. Samsung heeft een WiFi-certificaat voor het toestel aangevraagd, waarop de naam genoemd wordt.

Opvallend is dat deze smartphone dualband WiFi krijgt. Het toestel werkt zowel op de 2,4 Ghz als op de 5 Ghz-band. Andere specificatie van dit toestel lekte eerder. Het zou gaan om een smartphone met een processor van 1,4 GHz, dualcore. Het scherm is met 4.3 inch net zo groot als dat van de Galaxy S II. Het is goed mogelijk dat het hier om hetzelfde toestel als de geüpdatete S2 gaat, waarover wij eerder schreven.

Samsung gt i9220

De huidige golf van nieuwe toestellen en geruchten daarover zijn de voorbode van de IFA, een internationale techniekbeurs die op 2 september in Berlijn begint. Hoewel er op telefonie-gebied minder nieuws te melden is dan op bijvoorbeeld het MWC in Barcelona, zijn er een aantal fabrikanten die de beurs aangrijpen om nieuwe toestellen te laten zien.

Bron: Unwiredview.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel