Onaangekondigde Nokia C7 stevig aan de tand gevoeld

· 3 reacties


Het is de mensen achter Mobile-Review opnieuw gelukt een onaangekondigde Nokia te reviewen. Ditmaal is de C7 het slachtoffer. De N8 werd nog genadeloos neergesabeld voor z'n officiële intrede. Doet de C7 het beter?

In Nokia's verdediging; de N8 was toentertijd nog voorzien van onofficiële software waardoor het eindoordeel niet bepaald positief was. De C7 zal ook nog niet een echt betrouwbaar beeld geven want aan de software wordt nog steeds gesleuteld. Nokia was overigens niet bepaald blij met eerder genoemde N8-review; ze klaagden Mobile-Review aan en vroegen de Russische autoriteiten het hoofdkantoor binnen te vallen om beslag te laten leggen op goederen.

Nokia C7 front

Het oordeel van Mobile-Review is niet verrassend. Zo lijkt de C7 op het kleinere broertje van de N8. Dit komt vooral door de Symbian^3 software en de iets mindere specificaties van het toestel. Zo beschikt de C7 in tegenstelling tot de N8 niet over een HDMI poort en is de camera 8 megapixel camera in plaats van 12. Voordeel van dit alles is natuurlijk dat de C7 voordeliger geprijsd is dan de N8. Volgens Mobile-Review zo'n 100 EURO. En laat de N8 is de pre-order voor 479 EURO van eigenaar wisselen zal de verkoopprijs van de C7 niet boven de 399 EURO uitkomen.

Nokia C7 back
Achterzijde met 8 megapixel camera

De Nokia C7 lekte eerder al uit via afbeeldingen via een Zweeds blog en een Chinese reclamefolder. Vermoedelijk zal de C7 daarom snel door Nokia officieel worden aangekondigd.

Bron: Mobile-review.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel