Samsung bereidt 7 inch Honeycomb-tablet voor


Het Koreaanse bedrijf Samsung komt met een tablet die draait op Android Honeycomb, zo blijkt uit een gelekte lijst met nieuwe smartphones en tablets die onlangs naar buiten kwam. De nieuwe tablet komt in twee varianten.

De P6200, zoals de codenaam van de opvolger van de Galaxy Tab luidt, heeft een scherm resolutie van 1024 x 600 pixels. Dat is minder dan de resolutie van de smartphones die ook op de lijst staan, dus er bestaat een goede kans dat de resolutie uiteindelijk horer zal zijn. Opvallend is dat het om een Super Amoled-scherm zou gaan. Een scherm met deze technologie zagen we nog niet eerder op een tablet.
 

Samsung bereidt 7 inch Honeycomb-tablet voor
De Galaxy Tab krijgt een opvolger

De nieuwe tablet zal in twee varianten op de markt komen: één met alleen WiFi, en één met zowel 3G als WiFi. Beide varianten hebben een dubbele camera. Aan de achterzijde wordt een camera van drie megapixels geplaatst, aan de voorzijde een twee megapixel-exemplaar, dat voor bedoeld is om mee te videobellen. Het is nog niet bekend wanneer de tablet op de markt komt. De Galaxy Tab is in september een jaar geleden aangekondigd, wat ons een mooi moment lijkt om met een nieuwe tablet te komen.

Bron: Samfirmware.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel