Motorola Sholes; opnieuw een Motorola Android telefoon?


Normaal doen we niet aan buitenlands nieuws, maar als het om Android telefoons gaat maken we graag een uitzondering. Ditmaal is het wederom een Motorola telefoon met Android dat gespot wordt. Maar heet hij nou Sholes of Shules?

Daar zijn we zelf ook nog niet over uit, maar dat maakt ook niet zoveel uit. We hebben namelijk gelukkig de beelden. En dat niet alleen; ook een volledige lijst met specificaties is al uitgelekt. Hieruit moeten we wel helaas opmaken dat het hier om een buitenlands toestel gaat, getuige ook de operatornaam Verizon die aan de achterzijde van het toestel is weergegeven.

Motorola Sholes; opnieuw een Motorola Android telefoon?Motorola Sholes; opnieuw een Motorola Android telefoon?
Motorola Sholes; Android phone

Hoe het ook zij, de Motorola Sholes, die trouwens hier en daar ook wel als Shules wordt aangeduid, is een QWERTY slider met groot 3.7 inch touchscreen. De hier gebruikte resolutie is 480 x 854 pixels. Het toestel moet nog geen 14 millimeter dik zijn en weegt 169 gram schoon aan de haak. De gebruikte camerachip is er eentje van 5 megapixel en verwacht verder GPS, WiFi en een 3.5 mm audio jack plug.

Wat dit Motorola Android toestel met name interessant maakt is dat de bron tevens spreekt over een Europese variant. Jammer alleen dat Motorola gebruik lijkt te hebben gemaakt van een touch sensitive touchscreen.

Bron: Motofan.ru


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel