Firmware Update Friday - Week 31 2011

· 2 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Nokia E6, Nokia X7, HTC Desire, HTC 7 Trophy, Sony Ericsson Xperia arc en Sony Ericsson Xperia Play.

Nokia E6 en X7 - v022.014

Nokia komt met een kleine update voor twee toestellen die draaien op Symbian Anna, de zakelijke E6 en de op gaming en entertainment gerichte X7. De update is beschikbaar via Ovi Suite, en brengt stabilteits- en prestatieverbeteringen. Updaten kan door je toestel aan een PC met deze software te koppelen. Nieuwe functies krijg je dus niet binnen, maar betere prestaties maken dat deze update het downloaden waard is.

HTC Desire - Android 2.3 Gingerbread

Als cadeautje voor geavanceerde gebruikers van de Desire heeft HTC alsnog Android 2.3 Gingerbread voor het toestel vrijgegeven. Het gaat hier om een release die volgens HTC niet voor het grote publiek bedoeld is, en alleen via een speciale tool geïnstalleerd kan worden. Mocht je gehecht zijn aan het installeren van een nieuwe versie van Android op je Desire, dan is dit je enige kans, een over-the-air-update komt er definitief niet. Downloaden van de update kan via http://developer.htc.com. Lees voor het installeren de bijgevoegde instructies.

HTC 7 Trophy - v2250

Voor gebruikers van de HTC 7 Trophy die een abonnement bij Vodafone hebben komt er een update, die zoals gebruikelijk te installeren is via de Zune-software van Microsoft. De update brengt een aantal bug-fixes, die ondermeer de werking van het touchscreen en de belkwaliteit moeten verbeteren.

Sony Ericsson Xperia arc en Sony Ericsson Xperia Play - Update voor Android 2.3.3 Gingerbread

Sony Ericsson brengt een update uit voor de Xperia arc en Xperia Play. Deze update is te downloaden via de PC Companion, en voegt een aantal features toe. Zo zijn er nieuwe thema’s voor het homescreen, en kan het homescreen nu ook in landscape-modus weergegeven worden. Andere verbeteringen zijn xLoud, wat muziek beter moet laten klinken door de speaker en de mogelijkheid om video’s met stereo-geluid op te nemen.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!Praat mee over dit artikel