Firmware Update Friday - Week 33 2011

· 15 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de HTC Sensation, Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 en Nokia E7

HTC Sensation - Android 2.3.4

De Android-versie op de HTC Sensation gaat één subversie verder, naar 2.3.4. Op dit moment draait het toestel op Android 2.3.3 Gingerbread. Volgens het changelog dat Google uitgaf bij het vrijgeven van deze versie van Android is een eerder probleem met GPS opgelost, en wordt het mogelijk om met Google Talk gesprekken te voeren over eeb WiFi-verbinding. De update wordt over the air aangeboden. Het is aan te raden de firmware te downloaden als je verbinding hebt via WiFi, en eerst een back-up van belangrijke gegevens te maken.

Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 en Nokia E7 - Symbian Anna

Goed nieuws voor gebruikers van de Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 en Nokia E7. Symbian Anna staat voor hen klaar. Belangrijke nieuwe functies daarin zijn een virtueel QWERTY-toetsenbord in portretstand, split-screen messaging en verbeterde Nokia Kaarten. Daarnaast biedt Symbian Anna een betere internetbrowser en aangescherpte beveiliging. De update is via de pc te downloaden met de laatste versie van Ovi Suite (versie 3.1.1) of door op je telefoon te zoeken naar nieuwe software.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!



Praat mee over dit artikel