Sony Ericsson brengt Live with Walkman

· 1 reactie


Sony Ericsson komt met een nieuwe Android-toestel, de Live with Walkman. Het toestel integreert social media en muziek. Het toestel heeft een bescheiden display van 3.2 inch, en uitgerust met een 1GHz-processor.

De Live with Walkman wordt door Sony Ericsson geleverd met de speciale Walkman-uitvoering van de eigen Android-skin. Deze is gericht op muziek en social media. De camera op het toestel is een 5 megapixel-exemplaar. Een speciale Walkman-toets biedt direct toegang tot de muziekspeler en consumenten kunnen muziek ook direct via Facebook-integratie delen, ontdekken en waarderen met een “like”.

Lmw

Volgens Sony Ericsson heeft sociale muziek de toekomst. Harold de Kort, communicatiemanager Sony Ericsson zegt “In plaats van een muziekervaring die uit slechts één dimensie bestaat, willen consumenten directe en naadloze toegang tot nieuwe muziek, gecombineerd met de mogelijkheid tot het delen ervan en het contact leggen met vrienden”. De Live with Walkman is in het vierde kwartaal van dit jaar te koop.Praat mee over dit artikel