Nu al opvolger voor de HTC Touch?


Nieuws over een mogelijke opvolger van de Touch bereikte ons gisteren al, maar was toen nog erg ongeloofwaardig. Vandaag duiken er nieuwe fotos op die ons meer weten te overtuigen.

Het is onduidelijk of dit het werk is van een fervent Photoshopper of dat we te maken hebben met een vervroegde opvolger van de iPhone look-a-like van HTC; de HTC Touch.

Overigens bereikte dit nieuws ons gisteren al toen via Justamp een foto gepubliceerd werd van een Touch-achtige telefoon maar met een vreemde beeldscherm proportie. Nu krijgen we de volgende foto binnen via Unwired View:

Nu al opvolger voor de HTC Touch?
HTC P5500 'Nike'

Grootste verschil met de Touch is de aanwezigheid van een toetsenbord die vanachter het toestel vandaan geschoven kan worden. Kunnen we hieruit opmaken dat de revolutionaire TouchFlo techniek van HTC toch niet zo goed werkt?

De HTC P5500 Nike, zoals deze nieuwe HTC moet gaan heten, heeft als afmetingen: 106 x 53 x 15 millimeter. Andere eigenschappen van de P5500 Nike zijn HSDPA/UMTS netwerkondersteuning, een 2 megapixel camera, GPS ondersteuning. Verwacht wordt dat het toestel in september officieel zal worden aangekondigd.

Bron: Unwired View


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel