Samsung Galaxy Watch 5 en Watch5 Pro te zien op renders


Er zijn bewegende renders verschenen van de aankomende Galaxy Watch5-series. De afkomst is niemand minder dan Evan Blass, beter bekend onder z'n Twitter-handle @evleaks. Duidelijk aan de renders wordt dat Samsung's horloge-reeks flink op de schop gaat.

Weg is de Classic en Active-lijnen, zo lijkt. In de plaats daarvan krijgen we de instap Samsung Galaxy Watch 5 in twee formaten en in versies met en zonder 4G. Daarnaast komt er een uitgebreider model onder de naam Galaxy Watch 5 Pro. Die laatste wordt in een zwarte en een grijs titanium kleur verwacht in uitvoeringen met en zonder 4G.

Samsung Galaxy Watch5 Samsung Galaxy Watch5 Samsung Galaxy Watch5
De Galaxy Watch5 in tenminste zwart, blauw en wit

Blass suggereert hiermee dat de Active-lijn opgaat in de reguliere Watch5 en de Classic-modellen in de uitgebreidere Watch5 Pro. Dat geldt in grote mate ook voor het uiterlijk. Zo ziet de reguliere Watch5 en meer 'clean' uit zonder veel poespas (en zonder draaibare ring), terwijl de Pro meer 'franje' heeft met een grotere schermrand.

Samsung Galaxy Watch5 Pro Samsung Galaxy Watch5 Pro
De Galaxy Watch5 Pro in het zwart en titaniumgrijs

Verwacht wordt dat beide Watch5-modellen uitgerust worden met Samsung's One UI Watch 4.5 dat gebaseerd is op wearOS 3.5 dat samen met Google tot stand kwam. Samsung lijkt voornemens om de nieuwe horloge-reeks in augustus 2022 officieel aan te kondigen tijdens een Unpacked evenement. Dit event zal ook de introductie zien van nieuwe Pro-oordopjes en de nieuwste generatie Flip en Fold-smartphones.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Watch 5 4G 40mm
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
Grey
€ 269,95 € 269,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Watch 5 4G 40mm


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Maandelijks Bijbetalen Minuten Internet      
Ben abonnement € 20,00 € 0,00 200 2 GB 4G+ Bekijk
Odido abonnement € 24,50 € 0,00 120 10 GB 5G Bekijk
KPN abonnement € 29,50 € 0,00 150 6 GB 5G Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Watch 5 Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel